Skip links

Before & After — 2022

Lippigmentatie met een mooie vorm en kleur naar wens

PMU lippen

Lippigmentatie is een semipermanente make-up techniek, geschikt voor ieder liptype vanaf 16 jaar, waarbij de lippen subtiel gepigmenteerd worden. Hiermee kunnen asymmetrische oneffenheden worden verminderd, lijken je lippen voller en groter en frissen we bleke lippen weer op met nieuw pigment. De behandeling is dus volledig op maat en de kleur wordt in overleg met jou gekozen. Bij ons krijg je ook altijd binnen 6 weken een nabehandeling. Het resultaat blijft gemiddeld tussen de 2 tot 5 jaar mooi zichtbaar.

Wanneer kom ik niet in aanmerking?

Zwangerschap, patiënten die Isotretinoïne of bloedverdunners slikken, bij aanwezigheid van een koortslip, bij huidaandoeningen en andere medische aandoeningen of medicijnen kan lippigmentatie helaas niet mogelijk zijn. Raadpleeg bij twijfel onze PMU-artiest.

Voor de behandeling

Enkele weken voor de behandeling raden wij het je af om de huid te belasten met zonnebanken en peelings of andersoortige belastende behandelingen. Vanaf 48 uur voor de behandeling zijn bloedverdunnende stoffen zoals alcohol, drugs, cafeïne e.d. niet toegestaan. Hete drank dient liever ook vermeden te worden gedurende deze periode.

Na de behandeling

Je krijgt van ons na de behandeling advies over wat je wel en niet mag doen de komende periode, zodat het resultaat zo mooi mogelijk wordt! Verder plannen wij de nabehandeling met je in.

🍪 Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacybeleid en het gebruik van cookies