Skip links

1

Stap 1.

Dag 1: theorie

Start je carrière als PMU Brow Artist met deze cursus. Gedurende de eerste dag behandelen we de theorie, kleurleer, hygiëne- en GGD-richtlijnen en leer je alles over brow mapping. Hierna ga je werken op latex.

2

Stap 2.

Dag 2: praktijk

Het is zo ver. Je hebt de nodige achtergrond opgedaan en gaat nu oefenen op 2 echte modellen, waarbij je door ons wordt begeleid. Zo stomen we je klaar voor de praktijk, perfectioneren we je techniek en geven we jou het zelfvertrouwen dat jij dit kunt.

3

Stap 3.

Voilà: certificaat

Gefeliciteerd! Je hebt je powder brows cursus met succes afgerond en ontvangt van ons een certificaat van deelname. *Startpakket (benodigdheden) en modellen zijn niet inbegrepen.

Gorgeous & Flawless — 2022

1- en 2-daagse cursussen zijn mogelijk

Make-up Artist (cursus)

Of je nu aan de slag wilt als professional in de beauty industrie, dan wel je make-up skills wilt vergroten, Hello Gorgeous Clinics is de plek waar wij jou tot een echte make-up expert omtoveren. Wij bieden de mogelijkheid tot 1- en 2-daagse cursussen. Ongeacht welke cursus je kiest, leren wij jou de belangrijkste basisvaardigheden aan van de make-up wereld. Ook skincare en het daarmee kiezen van de juiste producten voor jezelf en je modellen komt aan de orde, waarna je ready bent om te oefenen. Bij een 1-daagse cursus krijg je de optie om 2 looks op jezelf aan te leren (dag en avond make-up) of dit op 2 modellen die je zelf meeneemt uit te voeren. Bij een 2-daagse cursus geldt dit ook en krijg je tijdens de tweede cursusdag een extra avondlook aangeleerd en heb je zelf de vrije keuze om een look met onze docent te bedenken en van A tot Z uit te voeren. Ook mag je bij een 2-daagse cursus maximaal 4 i.p.v. 2 modellen meenemen. Met een 2-daagse cursus heb je dus extra oefentijd en kan je jouw unieke look met een echte expert tot leven brengen. Na deelname ontvang je een certificaat. *Startpakket (benodigdheden) en modellen zijn niet inbegrepen.

🍪 Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacybeleid en het gebruik van cookies